HTML

FILM DVD DIVX MOZI PREMIER FILM LETÖLTÉSE INGYEN

letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi,letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi

Friss topikok

Archívum

Utódomra ütök film dvd divx mozi premier film letöltése ingyen Utódomra ütök film letöltése ingyen

2010.09.21. 15:56 Uniqa

Tíz évvel, két kis Beckurral és számtalan akadállyal később Greg végre megbékél szigorú apósával, Jackkel. Ám amikor a pénzszűkében lévő apuka másodállást vállal egy gyógyszercégnél, Jack ismét teljes gőzzel gyanakodni kezd kedvenc ápolójára. Amikor Greg és Pam egész klánja – Pam expasijával, Kevinnel kiegészülve – felvonul az ikrek születésnapi buliján, Gregnek bizonyítani kell a szkeptikus após előtt, hogy ő a férfi a háznál. Ám a sok félreértés, kémkedés és titkos hadművelet közepette vajon sikerül Gregnek kiállnia Jack utolsó próbáját, és ő lehet a család következő pátriárkája… vagy a bizalom köre megtörik örökre? Az akaratok viadala Jack Byrnes és Greg Beckur között a tetőfokára hág a nagysikerű vígjátéksorozat harmadik részében, melyben Laura Dern, Jessica Alba és Harvey Keitel csatlakozik a parádés szereposztáshoz.

Utódomra ütök letöltése
Utódomra ütök film letöltése
Utódomra ütök letöltés
Utódomra ütök ingyen letöltés
Utódomra ütök letöltés ingyen
Utódomra ütök film letöltése ingyen

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen film premier mozi dvd divx ütök letöltése utódomra

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpremierfilmletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr402312758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása