HTML

FILM DVD DIVX MOZI PREMIER FILM LETÖLTÉSE INGYEN

letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi,letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi

Friss topikok

Archívum

Az adósság film dvd divx mozi premier film letöltése ingyen Az adósság film letöltése ingyen

2010.09.21. 15:53 Uniqa

Egy drámai történet Rachel Singerről, korábbi Moszad ügynökről, aki egy titkos izraeli akcióban el akarta fogni és bíróság elé akarta állítani a közismert náci háborús bűnöst - Birkenau katonaorvosát – azonban az akció az orvos halálával végződött Kelet-Berlin utcáin. Most, 30 évvel később egy férfi a semmiből felbukkanva állítja, ő az orvos, így Rachelnek vissza kell térnie Kelet-Európába, hogy leleplezze az igazságot. Előkerülnek a sötét emlékek fiatalkori önmagáról és két ügynöktársáról, és a még mindig hősként ünnepelt ügynöknőnek újra át kell élnie harminc évvel ezelőtti eseményeket, hogy szembesüljön a hátrahagyott „adóssággal”.

Az adósság letöltése
Az adósság film letöltése
Az adósság letöltés
Az adósság ingyen letöltés
Az adósság letöltés ingyen
Az adósság film letöltése ingyen

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen film premier mozi dvd divx az adósság letöltése

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpremierfilmletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr102312744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása