HTML

FILM DVD DIVX MOZI PREMIER FILM LETÖLTÉSE INGYEN

letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi,letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi

Friss topikok

Archívum

Machete film dvd divx mozi premier film letöltése ingyen Machete film letöltése ingyen

2010.09.21. 15:50 Uniqa

Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy ő volt MACHETE, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetűzésbe került egy Torrez nevű hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tőrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik. Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az őrült Von és kisebb hadserege, és Sartana, a gyönyörű bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítői is: a lázadó szellemű, szexi taco árus, Luz, és Padre, a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van. Golyózápor, véreső és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntő összecsapásban.

Machete letöltése
Machete film letöltése
Machete letöltés
Machete ingyen letöltés
Machete letöltés ingyen
Machete film letöltése ingyen

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen film premier mozi dvd divx machete letöltése

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpremierfilmletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr32312734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása