HTML

FILM DVD DIVX MOZI PREMIER FILM LETÖLTÉSE INGYEN

letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi,letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi

Friss topikok

Archívum

Sorsügynökség film dvd divx mozi premier film letöltése ingyen Sorsügynökség film letöltése ingyen

2010.09.21. 15:59 Uniqa

Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erők manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben egy olyan embert alakít, aki bepillant a jövőbe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar. Ahhoz, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nőnek, akit valaha szeretett, a modern New York utcáin és utcái alatt. David Norris, az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyörű balett-táncossal, Elise Sellasszal. Ez a nő senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erők fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert. David megtudja, hogy a sors ügynökeivel szállt szembe, mégpedig a Helyreigazító Iroda emberivel, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. Ilyen túlerővel szemben David két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat… vagy kockára tesz mindent, hogy szembe szálljon a sorssal, és együtt legyen a lánnyal.

Sorsügynökség letöltése
Sorsügynökség film letöltése
Sorsügynökség letöltés
Sorsügynökség ingyen letöltés
Sorsügynökség letöltés ingyen
Sorsügynökség film letöltése ingyen

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen film premier mozi dvd divx letöltése sorsügynökség

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpremierfilmletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr522312766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása