HTML

FILM DVD DIVX MOZI PREMIER FILM LETÖLTÉSE INGYEN

letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi,letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi

Friss topikok

Archívum

Nagyfiúk film dvd divx mozi premier film letöltése ingyen Nagyfiúk film letöltése ingyen

2010.09.21. 16:13 Uniqa

Az öt egykori jó barát (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, és Rob Schneider) 30 év után kedvenc kosárlabda-edzőjük temetésén találkozik újra, s ha már így együtt vannak, együtt is maradnak egy hétvégére. Méghozzá edzőjük tóparti házban, ahova feleségeik (Salma Hayek, Maria Bello, Maya Rudolph) és gyerekeik is elkísérik őket. A csapat most is a régi formáját hozza: a bulizás, egymás ugratása együtt a legjobb, hiszen a kor amúgy sem számít, ha egy kis őrültködésről van szó. Meg is próbálják bebizonyítani gyerekeiknek, hogy szórakozni a nagy öregek módjára is lehet.

Nagyfiúk letöltése
Nagyfiúk film letöltése
Nagyfiúk letöltés
Nagyfiúk ingyen letöltés
Nagyfiúk letöltés ingyen
Nagyfiúk film letöltése ingyen

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen film premier mozi dvd divx letöltése nagyfiúk

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpremierfilmletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr752312812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása