HTML

FILM DVD DIVX MOZI PREMIER FILM LETÖLTÉSE INGYEN

letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi,letöltés,film letöltése,dvd letöltés,film letöltése ingyen,mozi

Friss topikok

Archívum

Már megint Te?! film dvd divx mozi premier film letöltése ingyen Már megint Te?! film letöltése ingyen

2010.09.21. 15:47 Uniqa

Nem számít, hány éves vagy, sosem tudod túltenni magad a gimin! A sikeres pr-es Marni (Kristen Bell) éppen útban van hazafelé bátyja esküvőjére (Jimmy Wolk), amikor kiderül számára, hogy testvére a középiskolai riválisát (Odette Yustman) készül feleségül venni, aki ráadásul hajlamos elfelejteni milyen gonoszságokat követett el Marni ellen a középsulis évek alatt. Aztán betoppan a menyasszony divatlapba illő nagynénje (Sigourney Weaver) és Marni cseppet sem trendi anyja (Jamie Lee Curtis), aki legnagyobb meglepetésére szintén kénytelen szembesülni a saját középiskolai ellenségével, a menyasszony trendi nagynénije személyében. Kezdődnek a bonyodalmak, elővillannak a macskakarmok és a régi sérelmek egy őrült vígjátékban bontakoznak ki, megmutatva mi történik akkor, ha újra találkozol valakivel, akit örökre el szeretnél felejteni.

Már megint Te?! letöltése
Már megint Te?! film letöltése
Már megint Te?! letöltés
Már megint Te?! ingyen letöltés
Már megint Te?! letöltés ingyen
Már megint Te?! film letöltése ingyen

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen film premier mozi dvd divx már megint letöltése te?!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenpremierfilmletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr72312725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása